Συναγερμοί σπιτιών και συστήματα ασφαλείας

Η ασφάλεια σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Η εγκληματικότητα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και οι διαρρήκτες έχουν αποκτήσει την τεχνογνωσία εκείνη που τους επιτρέπει να παρακάμπτουν συστήματα ασφαλείας, τα οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν απροσπέλαστα.

Οι συναγερμοί σπιτιών τελευταίας τεχνολογίας που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουν αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τα οποία μπορούν να απομακρύνουν επίδοξους διαρρήκτες από το χώρο σας, πριν αυτοί προχωρήσουν σε κάποια κακόβουλη ενέργεια.

Συναγερμοί σπιτιών και άλλων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης, σειρήνες και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής εξοπλισμού σε όλη τη χώρα. Περιηγηθείτε στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και είμαστε σίγουροι ότι θα εντοπίσετε τα προϊόντα εκείνα που θα καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

      introbanner_01introbanner_02introbanner_03

Ειδικες Προσφορες

€ 110,89
€ 171,38
€ 186,50
€ 110,89
€ 35,28
€ 85,69
€ 156,26
€ 90,73
€ 100,81
€ 185,00